Početna Novosti 222 pregleda

Koliko osoba može stati u legendarnog Fiću, Zastavu 750?

Zastava 750
Vidi galeriju 1/2
Koliko osoba može stati u legendarnog Fiću, Zastavu 750? Koliko osoba može stati u legendarnog Fiću, Zastavu 750?

Koliko osoba može stati u legendarnog Fiću, Zastavu 750?

Proizvođači automobila često za dodatno reklamiranje i promociju svojih automobila organiziraju događaj u kojem se nastoji u vozilo utrpati što je moguće više osoba. Vjerujemo kako je jako malo onih koji bi znali odgovoriti koliko osoba može stati u legendarnog Fiću, Zastavu 750? Daleke 1969. godine organiziran je nagradni natječaj 'Tko će više u Fiću!' u kojem su sudjelovali maturanti svih srednjih škola u tadašnjoj državi.

Zastava 750 | Author: Zavodi Crvena Zastava foto: Zavodi Crvena Zastava

Pobijedile su maturantice i maturanti IV-1 razreda Učiteljske škole u Travniku koji su uspjeli u Fiću ugurati čak 26 osobe. Prema pravilima nagradnog natječaja vrata bila zatvorena, ali ne i prozori, dok je stražnje sjedalo bilo preklopljeno. Maturanti su osvojili glavnu nagradu, automobil Fićo, Zastava 750, poklon proizvođača tvornice Crvena Zastava iz Kragujevca. Maturanti su osvojeni automobil Fiću prodali i financirali svoje maturalno putovanje u Makedoniji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.