Početna Novosti 171 pregleda

Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji

1
Vidi galeriju 1/6
Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji Lamborghini ponovo najpoželjniji poslodavac u Italiji

Nagradu dodjeljuje talijanski "Institut najboljih poslodavaca", u kojemuu su tvrtke s izvrsnim radnim okruženjem i uvjetima rada te s naprednim menadžmentom ljudskih resursa

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Tvrtka Automobili Lamborghini još jednom je potvrdila kako je sve privlačniji poslodavac. Petu godinu zaredom pripala joj je prestižna nagradu za najpoželjnijega poslodavca u Italiji. Ovo značajno priznanje naći će se na "polici" s drugim vrhunskim postignućima tvrtke; 2017. godine Lamborghini je postigao rekordne prodajne rezultate i rast 10 posto, isporučio je 3815 automobila diljem svijeta.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Prodajna brojka gotovo se utrostručila od 2010. godine do danas. Lani je udvostručen i prostor proizvodnih pogona tvornice i to s 80.000 na 160.000 kvadratnih metara, kako bi sve bilo spremno za proizvodnju novog super SUV-a Urus. Lamborghini je ojačao i na području radne snage, pa je tako od početka projekta Urus u stalni radni odnos primljeno 500 zaposlenika, od čega je njih 200 zaposleno prošle godine. Tako se ukupan broj zaposlenih u tvrtki Automobili Lamborghini do kraja 2017. godine popeo na 1600.

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Stefano Domenicali, glavni čovjek tvrtke, komentirao je: "Naš trud i kvalitetu petu godinu zaredom prepoznaje i Institut najboljih poslodavaca, što samo potvrđuje kako se izvrsni rezultati održavaju samo uz pomoć izvrsnih ljudi. Naš cilj je staviti ljude u primarni fokus svega što radimo. Investiranje u ljude i njihovo radno okruženje od krucijalne nam je važnosti, kako bismo mogli težiti još zahtjevnijim izazovima".

1 | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.