Početna Novosti 28 pregleda

Legendarni Bob Lutz: "Što prije kupite Teslu, jer crno mu se piše!"

1
Vidi galeriju 1/3
Legendarni Bob Lutz: "Što prije kupite Teslu, jer crno mu se piše!" Legendarni Bob Lutz: "Što prije kupite Teslu, jer crno mu se piše!" Legendarni Bob Lutz: "Što prije kupite Teslu, jer crno mu se piše!"

Veteran i legenda autoindustrije i General Motorsa ne predviđa blistavu budućnost američkoj kompaniji, već prognozira skorašnji krah...

Švicarac ne bira riječi kada govori o autokompaniji Tesla. Tako je izjavio kako Elon Musk još nije shvatio da prihod mora biti veći od troškova te da ne postoji vidljiv pozitivni napredak firme, u segmentu zarade. Prema Ludzovim navodima, čini se kako nije sve tako sjajno u kompaniji te da pozitivne kritike i brojna odličja nisu jasan pokazatelj stanja unutar zidova američke tvrtke.

1 | Author: Business Insider foto: Business Insider

Za La Times dao je izjavu u kojoj navodi da Musk ostaje bez novca: "Nevještim ulaganjem ostaješ bez gotovine i to je jasan pokazatelj da tvrtku ne vodiš u dobrom smjeru".

1 | Author: Business Insider foto: Business Insider

Legenda autoindustrije Bob Lutz pritom ne skriva da je veliki fan tog američkoga brenda i električnih limuzina. Dodaje da su automobili koji silaze s Teslinih proizvodnih traka vrhunski pa je tako pozvao sve koji imaju u planu kupiti Teslin Model S da to učine što prije jer krah je blizu. Zaključak je jasan, iako je kompanija razvila odlične automobile, koji su odličan spoj udobnosti i brzine, Elon Musk ulaže previše, a premalo mu se vraća.

1 | Author: Business Insider foto: Business Insider

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.