Početna Novosti 325 pregleda

Lego model ima funkciju i izgled kao pravi kamion

LEGO TECHNIC MERCEDES-BENZ AROCS 3245
Vidi galeriju 1/2
Lego model ima funkciju i izgled kao pravi kamion Lego model ima funkciju i izgled kao pravi kamion

Lego Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 je kamion koji će oduševiti Lego entuzijaste. Sastavljen od 2793 komada ima funkcionalnost i autentičnost pravog kamiona

Male složive 'kockice' igračke odavno su nadrasle jednostavne objekte koje su nekada sklapala samo mala djeca. Danas se od Lega slažu izuzetno komplicirani predmeti i objekti koji su vrlo često i u funkciji, a s njima se danas najčešće igraju odrasle osobe. Tako je iz vrlo uspješne suradnje između Mercedes-Benza i tvrtke Lego izašao na tržište novi proizvod - kamion Mercedes-Benz Arocs 3245.

LEGO TECHNIC MERCEDES-BENZ AROCS 3245 | Author: Lego foto: Lego

Stručnjaci tvrtke Lego rekli su za ovaj model kamiona kako je tehnički bio najzahtjevnihi za izradu i realizaciju. Pri tom je u svakom detalju osigurana autentičnost jednaka originalnom proizvodu Mercedesa-Benza, te je isto tako zdržana i njegova funkcionalnost. Lego komplet ima 2793 komada, pokreće se na bateriju, ima dosta elektronike, te pneumatskih komponenti. Model je visok 31 cm, širok 14 i dugačak 54 cm. Kamion Lego Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 počet će se prodavati u Europi od kraja kolovoza 2015. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.