Početna Novosti 122 pregleda

Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu

Maserati Quattroporte Sport GT
Vidi galeriju 1/7
Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu Maserati novi eksponat u Tehničkom muzeju u Zagrebu

Tehnički muzej u Zagrebu bogatiji je za novi izuzetno vrijedan eksponat – automobil Maserati Quattroporte Sport GT iz 2005. godine sa 50.000 km

Fundus eksponata Tehničkog muzeja povećan j jednom fenomenalnim automobilom. Radi se o Maserati Quattroporte Sport GT koji je proizveden 2005. godine. Automobil je dobiven dobrotom Vlade Republike Hrvatske i bit će upisan u fundus eksponata Muzeja, bez mogućnosti registracije za svakodnevni promet.

Maserati Quattroporte Sport GT | Author: Tehnički muzej foto: Tehnički muzej

Maserati Quattroporte Sport GT pokreće V8 benzinski motor obujma 4244 ccm. Motor raspolaže s 295 kW/400 KS i okretnim momentom od 451 Nm pri 4500 o/min. Težina vozila je 1.860 kg, a najveća brzina koju postiže ovaj luksuzni četverosjed iznosi 275 km/h, uz ubrzanje od 0 do 100 km/h za svega 5,2 sekunde.

Maserati Quattroporte Sport GT | Author: Tehnički muzej foto: Tehnički muzej

Deklarirana tvornička potrošnja goriva iznosi 15,8 l/100 km. Automobil je u izrazito očuvanom stanju, s prijeđenih samo 50.000 km i u potpunosti ispravan.

Maserati Quattroporte Sport GT | Author: Tehnički muzej foto: Tehnički muzej

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.