Početna Novosti 25 pregleda

Musk: Javna je tajna da Apple radi na svom električnom autu

APPLE CAR STIŽE
Vidi galeriju 1/2
Musk: Javna je tajna da Apple radi na svom električnom autu Musk: Javna je tajna da Apple radi na svom električnom autu

Elon Musk kaže da Apple nije prijetnja već da će proširiti industriju. Iako u Appleu nisu potvrdili da rade auto, Musk kaže da je teško sakriti uz toliko novih ljudi

Elon Musk je u intervjuu za BBC rekao kako je javna tajna da Apple radi na razvoju svog automobila. Iako nisu službeno potvrdili da rade na automobilu, Apple je nedavno registrirao niz domena povezanih s automobilima, a Muskova kompanija Tesla Motors ostala je u posljednje vrijeme bez nekoliko inženjera koji su otišli u Apple i novu tvrtku Faraday Future, piše portal 24sata.

Musk kaže kako je prilično očito da će Apple pokušati napraviti auto jer je prilično teško sakriti nešto ako si zaposlio više od 1000 ljudi da to rade. No, u Appleu ne vidi prijetnju.

- Oni će proširiti industriju - rekao je Musk.

TESLA | Author: Reuters/PIXSELL foto: Reuters/PIXSELL

Pokažu li se točnima glasine da će Apple 2019. predstaviti auto, Tesla ima još nekoliko godina da ojača svoj položaj na tržištu i izbaci nove modele, osobito povoljniji Model 3. No, ni sada nije bez prijetnji i to iz Nissan i BMW-a.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.