Početna Novosti 375 pregleda

Novi broj magazina Auto start i Moto start

AUTO START I MOTO START MAGAZIN

U novom broju Auto starta ekskluzivno otkrivamo kako je naređeno dizajnerima da uklone grb s novih registarskih tablica, a pročitajte i o diskriminaciji mladih vozača, te svjetskoj premijeri BMW-a u Zadru

U novom broju Auto starta ekskluzivno otkrivamo kako je g. Resan, trećenagrađeni dizajner HR registarskih oznaka objasnio kako su dobili naredbu – Uklonite grb s tablice! U uvjetima natječaja implicitno su se gurali kvadrati, a usmene su upute bile – klonite se šahovnice. Naručitelji su u startu prognali HR grb i zastavu. Objašnjavamo i kako već 10 godina traje diskriminacija mladih vozača koji su građani 2. reda. Hrvate kažnjavaju, a strance puštaju, policija prešutno pušta strane mlade vozače zbog prekršaja, ne i domaće.

Najavljujemo sve o svjetskoj premijeri automobila BMW Gran Tourer koja će biti u Zadru, a na kojoj će biti i Domagoj Đukec gost čak 300 novinara iz cijelog svijeta. Bavarska kompanija prva je premium marka koje organizira dinamičku svjetsku premijeru nekog svog vozila u Hrvatskoj. Čak 15 dana, dalamatiske prometnice i hotel Falkensteiner vrvit će oktanskim blještavilom.

Ne propustite ni temu 'Kad Kinezi šopingiraju', jer nakon Peugeota, Volva, MG-a…, kosooki su kupili i Pirelli. Očito je kako žuta groznica drma auto svijetom.A tu je i najava za Shangai Auto Show 2015 na kojem su se istakli Citroen Aircross i Cactus, a donosimo i prilog o atraktivnim novitetima za 2016. godinu - Hondu Civic i Mitsubishi ASX. Novinari Auto start magazina testirali su automobile Smart ForTwo 1.0, Ford Mondeo 2.0 TDCI, Mitsubishi Outlander i Citroen C4 1.2, a vozili su automobile Mazda CX3 i Infinity Q50S.

U novom broju Moto start magazina otkrivamo zašto se isplati osigurati motor na samo pola godine, jer zakon omogućava registriranje motora na samo 6 mjeseci i pri tom možete uštediti 1728 kuna. Pročitajte i zanimljivu priču o prvom Hrvatu u GP, Martinu Vugrinecu (15), tinejdžeru iz Novog Marofa koji će početkom svibnja voziti prvu svjetsku utrku u konkurenciji najboljih vršnjaka, u junior Red Bull kupu, odskočnoj dasci za natjecanje u kojem voze najveći asovi; Lorenzo, Rossi, Doviozio…. Od sutra a kioscima novi broj Auto starta i Moto starta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.