Početna Novosti 3185 pregleda

Najbolja ponuda ikad: Novi Ford Fiesta za 991 kunu mjesečno

Ovo je TOP 10 novih automobila za mlade vozače
FOTO: Robert Anić / Pixsell

Nova Fordova Fiesta kupcima je dostupna već od 991 kunu mjesečno, bez učešća, bez troškova obrade, uz 5 godina jamstva...

 

Dodatna pogodnost je što kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna dodatna opcija je otkup vozila po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih Ford distributera. Navedeni uvjeti se odnose na 15.000 kilometara godišnje, odnosno 75.000 kilometara kroz 5 godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

TEST Ford Fiesta | Author: Borna Filic/PIXSELL foto: Borna Filic/PIXSELL

Novu Fiestu u Mood ponudi od 991 kunu mjesečno i Mood+ ponudi od 1047 kuna mjesečno čini nemetalik verzija s pet vrata i efikasnim i iznimno štedljivim motorima s od 70 do 100 KS. Potpuno nova Fiesta u najvišoj razini paketa opreme, nudi se u Groove ponudi od 1123 kune mjesečno te u Lounge ponudi od 1439 kn mjesečno uz metalik verziju s pet vrata i motore snage od 85 do 100 KS.

TEST Ford Fiesta | Author: Borna Filic/PIXSELL foto: Borna Filic/PIXSELL

Nova Fiesta dolazi uz više puta nagrađivane motore EcoBoost koje karakterizira iznimno mala potrošnja goriva. Nudi najsofisticiraniji raspon tehnologija pomoći vozaču i mogućnosti povezivanja, a elegantan eksterijer i ergonomski interijer nove Fieste nude višestruke mogućnosti personalizacije. Više informacija možete potražiti na ford.hr.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.