Početna Novosti 44 pregleda

Nizozemski instruktori odsad smiju tražiti plaćanje seksom

SEKS I AUTOŠKOLA

Instruktori u nizozemskim autoškolama ne krše zakon ukoliko klijentima ponude lekciju iz vožnje u zamjenu za - seks. No, polaznik ga ni slučajno ne smije ponuditi

Instruktori i instruktorice vožnje s velikim libidom u Nizozemskoj su napokon došli  na svoje. Naime, nizozemski ministar pravosuđa Ard van der Steur i ministrica prometa Melanie Schultz van Haegan potvrdili su da instruktori vožnje u autoškolama ne krše zakon ukoliko polaznicima u zamjenu za lekcije ponude plaćanje seksualnim odnosom, piše portal 24sata.

No, naglasili su i kako je apsolutno protuzakonito da se transakcija vrši u suprotom smjeru tj. da polaznik sam ponudi plaćanje u seksu, piše britanski Independent

Instruktori vožnje strogo su upozoreni kako moraju prakticirati siguran seks i kako 'seksualne aktivnosti ne smiju ugroziti opću sigurnost'. 

Nakon što su nizozemski ministri potvrdili legalnost plaćanja seksom, porastao je interes za upis u autoškole što je ponajviše vidljivo po upisima u internetske tražilice, javlja The Telegraph.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.