Početna Novosti 184 pregleda

Novi distributer Peugeota u Zadru

FOTO: Peugeot Hrvatska

Avia Cars će obavljati usluge prodaje novih osobnih i lakih gospodarskih vozila marke Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila, usluge ovlaštenog servisa...

Tvrtka Avia Cars d.o.o. je u sklopu širenja svojih poslovnih djelatnosti postala novi ovlašteni distributer marke Peugeot u Zadru, a svoje poslovanje će obavljati na lokaciji  u Ulici 4. Gardijske Brigade 52 u Zadru gdje je do nedavno poslovao bivši distributer Peugeota u Zadru. 

Author: Peugeot Hrvatska foto: Peugeot Hrvatska

Na navedenoj lokaciji Avia Cars će obavljati usluge prodaje novih osobnih i lakih gospodarskih vozila marke Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila, usluge ovlaštenog servisa kao i usluge servisa za sve marke vozila Eurorepar Car Service. Prodajno-servisni centar se prostire na 600 m2 salonskog te 1100 m2 servisnog prostora.

Author: Peugeot Hrvatska foto: Peugeot Hrvatska

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Peugeot 408. U prigodnom govoru, uzvanicima su se obratili Tomislav Miletić generalni direktor uvoznika za Peugeot, direktor marke Peugeot, Dragutin Gotal, te jedan od vlasnika auto salona, Marin Jurjević, direktor tvrtke Avia Cars.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.