Početna Novosti 1850 pregleda

Novi Renault Clio proglašen najboljim serijskim autom

FOTO: Renault

Iako je tek predstavljen, novi Renault Clio već je osvojio titulu najboljeg serijskog automobila na ženevskom salonu 2019. Odabrala ga je publika, a osvojio je 65 posto glasova u borbi osam serijskih automobila

Ženeva: Predstavljeni novi Renault Clio i Twingo | Author: Renault foto: Renault

Priča o Cliju počela je 1990. godine, a u gotovo tri desetljeća prodano je 15 milijuna primjeraka, što ga čini najprodavanijim francuskim automobilom. Ove godine stigla je peta generacija Clija a cilj je ostati vodeći u segmentu. To je automobil za svestranu namjenu, čija će tehnološka rješenja pojednostaviti svakodnevni život njegovih kupaca, a udobnost i prostranost vožnju učiniti još boljom i kvalitetnijom.

Ženeva: Predstavljen Renault Clio i Twingo | Author: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL

'Ovo je prva nagrada za novi Clio i sve timove koji su radili na dizajnu najboljega Clija dosad. Veseli nas što naš entuzijazam u još većoj mjeri dijele javnost i brojni poklonici Renaulta Clija. To je znak potpuna povjerenja u novi Clio, koji otvara put za brojne buduće povezane električne i autonomne proizvode', izjavio je Olivier Brosse iz Renaulta.

Ženeva: Predstavljeni novi Renault Clio i Twingo | Author: Renault foto: Renault

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.