Početna Novosti 201 pregleda

Novinarke su izabrale: Peugeot 3008 je "najženskiji" SUV godine

1
Vidi galeriju 1/3
Novinarke su izabrale: Peugeot 3008 je "najženskiji"  SUV godine Novinarke su izabrale: Peugeot 3008 je "najženskiji"  SUV godine Novinarke su izabrale: Peugeot 3008 je "najženskiji"  SUV godine

Kako se bliži kraj godine započinje sezona nebrojenih izbora auta godine u cijelome svijetu, a jedan od njih je i Women's World Car

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Ženski auto godine jedan je od izbora auta godine, koji u ovome razdoblju niču kao gljive poslije kiše. Womans's World Car of the Year ima dvadeset i pet članica žirija, automobilskih novinarki iz cijeloga svijeta. Između 420 različitih auta koji su raspoređeni u šest kategorija - obiteljski, SUV, ekonomičan, ekološki, performanse i luksuz, za najbolji auto u kategoriji SUV-ova odabran je Peugeot 3008.

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Sandy Myhre, predsjednica izbora Women’s World Car of the Year, rekla je kako je  izbor plod demokratskoga glasovanja 25 žena, međunarodnih automobilskih novinarki, te kako ih je 3008 zaveo elegantnim i impresivnim i-Cockpitom, vanjskim i unutarnjim stilom,  ali i držanjem ceste kao i užitkom koji pruža u vožnji. 

1 | Author: Peugeot foto: Peugeot

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.