Početna Novosti 21 pregleda

Otkrili interijer: Nećete htjeti izaći iz Volva koji vas vozi sam

VOLVO INTERIJER
Vidi galeriju 1/3
Otkrili interijer: Nećete htjeti izaći iz Volva koji vas vozi sam Otkrili interijer: Nećete htjeti izaći iz Volva koji vas vozi sam Otkrili interijer: Nećete htjeti izaći iz Volva koji vas vozi sam

Švedski proizvođač također radi na autonomnim vozilima, a u Los Angelesu su otkrili kako bi mogao izgledati njihov interijer kad za koju godinu stignu na ceste

Volvo je na salonu u Los Angelesu otkrio interijer autonomnih vozila koji pokazuje da će i oni moći izgledati odlično. Nazvali su ga Concept 26, prema prosječnom trajanju vožnje na posao. Kako vlasnici autonomnih vozila neće biti fokusirani na vožnju, Volvo je opremio koncept sa sjedalima koji imaju mod za vožnju, opuštanje i stvaranje. 

Čim će se automobil prebaciti u autonomni mod, volan će se pomaknuti prema naprijed, a sjedalo će se spustiti u udobniji položaj.  Iz kontrolne ploče će izaći i veliki tablet preko kojeg ćemo moći gledati filmove ili uživati u serijama s raznih video servisa, što očito sugerira i da će ti automobili biti opremljeni iznimno brzim mobilnim vezama, piše portal 24sata.

Kao što se može vidjeti iz fotografija, luksuza i kvalitetnih materijala oko ekrana i kontrola sustava automobila ne nedostaje. Volvo planira već kroz dvije godine imati autonomna vozila na ulicama Göteborga.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.