Početna Novosti 92 pregleda

Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima

PROMETNA ZAVRZLAMA NA LUČKOM
Vidi galeriju 1/13
Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima Policija trenira strogoću na nedužnim vozačima

Ako Vas posao dovede u Lučko kod naplatne postaje autoceste kupiti ENC uređaj ili obaviti nešto u policiji doživjet ćete šok. Natrag u grad ne možete na uobičajen dosadašnji način. S parkirališta pri povratku dočekat će vas znak obaveznog skretanja desno u smjeru Karlovca. Policija koja je vršila kontrolu nije dozvoljavala prolazak vozilima prema Zagrebu

Došli smo u Lučko kod naplatne postaje kupiti ENC uređaj, a po kupnji krenuli smo natrag u grad na uobičajen dosadašnji način. No, doživjeli smo pravi šok, na izlazu s parkirališta došli smo do znaka obaveznog skretanja desno u smjeru Karlovca. Policija koja je vršila kontrolu nije dozvoljavala prolazak vozilima prema Zagrebu.

PROMETNA ZAVRZLAMA NA LUČKOM | Author: Čitatelj Auto starta foto: Čitatelj Auto starta

 Tu nastaje prava zbrka, okretanje na platou naplate, a auti jure iz smjera Zagreba prema naplati. Na upit policiji kuda krenuti prema Zagrebu, pokazali su prema dvorištu ARZ-a i objasnili da kroz parkiralište prođemo na neku cestu koja vodi prema Lučkom.

PROMETNA ZAVRZLAMA NA LUČKOM | Author: Čitatelj Auto starta foto: Čitatelj Auto starta

Prava zona sumraka, nema nikakve signalizacije, putokaza ili slično. Upitali smo gospodina koji radi na ulazu za objašnjenje, ali nije nam znao ništa konkretno pojasniti. Naravno nije nadležan, a nije ni dobio informacije kako pomoći vozačima koji lutaju.

PROMETNA ZAVRZLAMA NA LUČKOM | Author: Čitatelj Auto starta foto: Čitatelj Auto starta

Tko bi se tome nadao, ovakav odnos prema korisnicima koji dolaze kupiti ili nadoplatiti "NJIHOV" ENC, a onda ne znati gdje i kako nazad u Zagreb. Još smo imali priliku vidjeti kako vozači koji dolaze u policijsku postaju isto ne znaju kuda krenuti, već prate strelice jer znak ne vide. Prema informaciji od policije i od radnika održavanja nitko nije bio upoznat s novom regulacijom.

Poštovani molimo Vas da pokušate istražiti što se i zašto dogodilo i to baš sada kad je počela turistička sezona. Ne smijemo ni zamisliti kako će se stranci snaći, te kako reagirati..

Bračni par iz Zagreba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.