Početna Novosti 9 pregleda

Povukli su reklamu za Smart: Tvrde da Djed Mraz ne postoji

smart

Jedan od ogorčenih slušatelja napisao im je na Facebook stranici da bi reklama pobijedila na izboru za najbešćutniju i najbezosjećajniju reklamu svih vremena.

Njemačka podružnica Daimlera povukla je radijsku reklamu za automobil Smart u kojoj se navodilo da Djed Božićnjak ne postoji nakon lavine prigovora roditelja čija su djeca čula marketinšku poruku, piše portal 24sata.

- Vrlo nam je žao što je naša radijska reklama bila neprihvatljiva nekim slušateljima - rekla je glasnogovornica tvrtke dodajući da će reklama za Smartov model Forfour, BITI povučena i zamijenjena drugom.

U reklami se čulo kako majka govori: "Djeca stvarno vjeruju da je naš djed bio Djed Božićnjak... Željela bih da nikad ne saznaju da Djed Božićnjak ne postoji" i potom se u pozadini čuju dječji glasovi: "Što?!"

Jedan od ogorčenih slušatelja napisao je na Smartovoj Facebook stranici da bi ta reklama pobijedila na izboru za najbešćutniju i najbezosjećajniju reklamu svih vremena.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.