Početna Novosti 1029 pregleda

Premijera: A-klasa dinamična i privlačna kao nikada dosad

Mercedes A-klasa
Vidi galeriju 1/2
Premijera: Strastvena A-klasa svečano predstavljena na Zg autošou Premijera: Strastvena A-klasa svečano predstavljena na Zg autošou

Na Mercedesovu štandu Zagrebačkog velesajma otkrivena je nova, četvrta generacija A-klase

Mercedes A-klasa | Author: Autostart foto: Autostart Nova Mercedes-Benz A-klasa mladenačka je i dinamična kao nikada prije, ali i 'odrasla' i udobna. Opet potpuno definira moderni luksuz u kompaktnoj klasi te stvara revoluciju unutrašnjega dizajna. Unutrašnjost nove A-klase u cjelosti je redefinirana njezinim modernim i avangardnim izgledom. Mercedes-Benz ima sasvim novi pristup, pokrećući revoluciju u kompaktnoj klasi s potpuno novim osjećajem prostranosti unutrašnjosti. Nova A-klasa uključuje najnovije sustave pomoći u vožnji s kooperativnom podrškom vozaču, što daje najvišu razinu aktivne sigurnosti u segmentu, s funkcijama koje su preuzete iz S-klase. A-klasa prvi put, u određenim uvjetima, može voziti poluautonomno. Kako bi to učinila, detaljno prati situaciju u prometu: poboljšani radarski sustavi i sustavi kamera omogućavaju joj da 'vidi' do 500 m prema naprijed. 

Peugeot 508 ZG AUTO SHOW Hrvatska premijera: Fantastični 508 mami uzdahe


Mercedes A-klasa | Author: Autostart foto: Autostart

Vanjština nove A-klase odiše sportskim detaljima, dinamikom i 'emocijama'. Progresivni dizajn prednjega kraja s niskim poklopcem motora, vodoravnim LED svjetlima s kromiranim elementima te dnevnim pozicijskim svjetlima u obliku baklje osigurava privlačan izgled. Istaknuta prednja maska s Mercedesovom zvijezdom, čija silueta se otvara prema dnu, što je nasljedstvo od prethodnika, uključuje klinove u obliku dijamanta i središnju srebrnu prečku koja ističe sportsku notu ovoga modela.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.