Početna Novosti 2157 pregleda

Redizajnirani BMW Serije 7 'osvanuo' na Instagramu

FOTO: Stan Rudman / Instagram

Aktualna 'sedmica' predstavljena je u lipnju 2015., a sada su Bavarci pripremili obnovljenu verziju te luksuzne limuzine

Author: Stan Rudman / Instagram foto: Stan Rudman / Instagram

Kako je prije najavljeno, redizajnirana Serija 7 trebala bi se pojaviti u ožujku, a nakon prve fotografije od prije nekoliko dana pojavila se i druga, koja otkriva izmjene prednjega dijela automobila. Redizajn će, kao i u drugih modela, najviše zahvatiti svjetla, branik i prednju masku.

Author: Stan Rudman / Instagram foto: Stan Rudman / Instagram

Unutrašnjost će biti osvježena novim materijalima, a bit će redizajnirana ploča s instrumentima. Očekuju se i unaprijeđeni sustavi asistencije te naprednije opcije poluautonomne vožnje. Još nema detalja o ponudi motora, no izvori najavljuju kako će pojedini motori dobiti veću snagu, a na ovoj fotografiji je navodno verzija 750i s motorom V8 i paketom M Sport.

Author: Stan Rudman / Instagram foto: Stan Rudman / Instagram

Kao i dosada, redizajnirana 'sedmica' bit će dostupna u standardnoj varijanti (međuosovinski razmak 3070 mm) te u izvedbi s produženim međuosovinskim razmakom (3210 mm).

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.