Početna Novosti 236 pregleda

Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena

novi grand scenic
Vidi galeriju 1/5
Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena Renault predstavio novu generaciju svog monovolumena

Grand Scenic vidno prati dizajnerska rješenja manjeg brata Scenica predstavljenog na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi

Novi Grand Scenic narastao je u odnosu na prošlu generaciju što je ostavilo traga na prostranosti francuskog monovolumena. Prtljažnik je povećan za 40 litara pa sada prima 765 litara. Također je dostupna verzija vozila sa sedam sjedala.

novi grand scenic | Author: Renault foto: Renault

Svaki će Grand Scenic dolaziti s panoramskim krovom i 20-inčnim lakim naplatcima. Što se unutrašnjosti tiče, tu se 'veliki Scenic' oslanja na rješenja koje danas možemo vidjeti u Scenicu i novom Meganeu.

novi grand scenic | Author: Renault foto: Renault

Uz četiri dizelska i dva benzinska agregata, Grand Scenic će biti dostupan i kao hibrid. Kao standard sigurnosne opreme u svaki novi Grand Scenic ugrađen je Renaultov sustav detekcije pješaka te također sustavi koji vozača upozoravaju ako vozilom prijeđe na drugu traku ili je umoran. 

novi grand scenic | Author: Renault foto: Renault

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.