Početna Novosti 2256 pregleda

Šef VW-a najavio napad kvalitetom i novim Golfom

FOTO: PIXSELL

Oliver Blume je na sastanku u VW-u održao govor koji otkriva buduće planove jednog od najvećih proizvođača automobila na svijetu

Novi šef VW grupacije Oliver Blume je na sastanku u VW-u održao govor koji otkriva buduće planove jednog od najvećih proizvođača automobila na svijetu. Jedan od najvažnijih detalja govora bila je izjava o 'originalnim dizajnerskim smjerovima' kojima bi VW trebao napraviti veću razliku između svojih marki.  Author: PIXSELL foto: PIXSELL

U istom govoru šef VW-a je obećao 'ofenzivu kvalitete' što je, potpuno jasno, odgovor na kritike koje su ID.3 i Golf zadnje generacije dobili zbog problema sa softverom ali i kvalitetom materijala koji su korišteni u njihovoj unutrašnjosti. U svojem govoru Blume je potvrdio da će VW s volana svojih modela ukloniti/zamijeniti tipke osjetljive na dodir koje su već neko vrijeme predmet kritika.

Author: Volkswagen foto: Volkswagen

U svojem govoru potvrdio je da će motori s unutrašnjim izgaranjem i dalje postojati u ponudi automobila VW grupe. Blume je izjavio i da VW i dalje traži rješenje da legendarni modeli automobila poput Golfa i Tiguana 'pronađu svoj put u električnu budućnost'.  

Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Prije otprilike mjesec dana šef marke VW Thomas Schäfer je u razgovoru za njemački magazin 'Die Welt' potvrdio da će Golf 'doživjeti' svoju devetu generaciju. Iz njegovih izjava može se naslutiti da će nova generacija Golfa biti električni model koji će u ponudi njemačkog proizvođača biti smješten ispod ID.3 i iznad budućeg ID.2 gradskog automobila. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.