Početna Novosti 23 pregleda

Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca

HONDA HR-V
Vidi galeriju 1/5
Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca Spoj dizajna kupe i SUV vozila po ukusu europskih kupaca

Nova Honda HR-V u rujnu stiže u Europu, pa tako i na hrvatsko tržište. Europska verzija dobila je niz prilagodbi prema zahtjevima EU kupaca

Od predstavljanja u Japanu krajem 2013. godine pod imenom Vezel, Honda HR-V je zabilježila iznimne prodajne rezultate. U 2014. i prvoj polovici 2015. godine novopridošla Honda ostvarila je titulu najprodavanijeg SUV-a u Japanu prodavši se u više od 134.000 primjeraka.

HONDA HR-V | Author: HONDA foto: HONDA

I u Americi Honda HR-V bilježi odlične prodajne rezultate. U svom prvom mjesecu prodaje (lipnju 2015.), samo u SAD-u, Hondu HR-V je naručilo 7.760 kupaca. Kako bi i na europskom tlu ostvarili iste, ako ne i bolje rezultate, Honda je napravila čitav niz prilagodbi na novom europskom HR-V-u. Upravljanje je prilagođeno europskim prometnicama, razvijen je novi CVT mjenjač za sve vozače koji preferiraju vozila s automatskim mjenjačem te je u ponudu uvršten 120 KS snažni 1.6 litreni i-DTEC dizelski motor.

HONDA HR-V | Author: HONDA foto: HONDA

Nova Honda HR-V predstavlja jedinstveni spoj dizajna kupe i SUV vozila. Krase ju luksuzna, iznimno prostrana i funkcionalna unutrašnjost, inteligentni audio-omuinikacijski sustav te najnaprednija sigurnosna oprema.

HONDA HR-V | Author: HONDA foto: HONDA

Početak prodaje nove Honde HR-V u Hrvatskoj najavljen je za kraj rujna, istovremeno kada i u čitavoj Europi. Prodajne cijene u ovome trenutku još nisu poznate. Očekuje se kako će novi HR-V u Hrvatskoj biti cjenovno pozicioniran između Civica i CR-V-a, naravno, nešto bliže Civicu.

HONDA HR-V | Author: HONDA foto: HONDA

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.