Početna Novosti 22 pregleda

Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500

GARAGE ITALIA CUSTOM
Vidi galeriju 1/8
Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500 Star Wars premijera uz droid verzije Fiata 500

Premijera novog filma Star Wars (Sila se budi) u Njemačkoj obogaćena je sa 14 automobila Fiat 500 koji su bili ukrašeni detaljima iz filma, nezaobilaznim droidima R2D2 i BB-8

Tko nije upoznat sa Star Wars uvodnom glazbenom temom koja otvara film? Kino premijera filma Star Wars, 7. epizoda, 'Sila se budi', koja je održana 17. prosinca u Njemačkoj bila je uveličana i sa 14 posebno oblijepljenih automobila Fiat 500, naravno sukladno temi filma Star Warsa. Svaki od 14 automobila oblijepljen je folijama u dizajnu bijelog oklopa vojnika, a tu su i neizostavni legendarni droidi R2D2 i BB-8.

GARAGE ITALIA CUSTOM | Author: FIAT foto: FIAT

Fanovi filma Star Wars u Njemačkoj potpuno su otkačili na viđenih 14 primjeraka Fiat 500 koji su imali premijeru na autosalonu Los Angeles Auto Showu. Poseban outfit Fiata 500 na temu Star Warsa izvela je Garage Italia Customs koja je koristila posebne folije otporne na oštećenje, a svih 14 oblijepljenih automobila pokazuju ključne detalje filma i intergalaktičke bitke. No, osim karoserije, tematski je uređena i unutrašnjost s natpisom Star Wars u kokpitu kako to možete vidjeti i na fotografijama.

GARAGE ITALIA CUSTOM | Author: FIAT foto: FIAT

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.