Početna Novosti 28 pregleda

Sud u Americi oslobodio Porsche krivnje za Walkerovu smrt

walker
Vidi galeriju 1/4
Sud u Americi oslobodio Porsche krivnje za Walkerovu smrt Sud u Americi oslobodio Porsche krivnje za Walkerovu smrt Sud u Americi oslobodio Porsche krivnje za Walkerovu smrt Sud u Americi oslobodio Porsche krivnje za Walkerovu smrt

Tužba Kristine Rodas, supruga Rogera Rodasa, prijatelja koji je sebe i Paula Walkera odvezao u smrt, odbijena je prije dva dana u Kaliforniji

Automobilska nesreća od prije dvije i pol godine u kojoj je kao suvozač poginuo američki glumac Paul Walker rastužila je mnoge fanove diljem svijeta, ali i potakla Walkerovu obitelj da preispita tragičan događaj podizanjem zasebnih tužbi protiv njemačkog Porschea.

walker | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Prošle jeseni sud je odbio tužbu kćeri Meadow Walker koja je tvrdila kako je njen otac živ izgorio zbog neispravnosti sigurnosnog pojasa koji je, prema njenim tvrdnjama, onemogućio da izađe iz automobila. Također, tužba Paulovog oca, Paula Williama Walkera trećeg, u prosincu 2014. odbijena je kao neosnovana.

walker | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Prekjučer je na kalifornijskom sudu odbijena tužba supruge Rogera Rodasa, Kristine Rodas koja je također podigla tužbu protiv njemačkog proivođača. Sudac Philip S. Gutierrez izjavio je kako optužnica protiv Porschea nije uspjela dokazati neispravnost sigurnosnih sustava crvenog Porschea GT u kojem su 30. studenog poginuli Paul i Roger.

walker | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Očevici su tvrdili kako je automobil prije nesreće vozio jako velikom brzinom, a policijsko izvješće navodi kako je Roger Rodas Porsche GT u trenutku nesreće vozio čak 144 km/h. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.