Početna Novosti 30 pregleda

Svaki 4. novi auto je s DA pločicama

NOVI AUTO START NA KIOSCIMA

U novome broju magazin Auto start otkriva kako je svaki četvrti novoregistrirani auto u Hrvatskoj registriran na daruvarske registracijske pločice, čime je odavno ozakonjena spletka sa zonama rizika dovedena do apsurda. Otkrivamo i kako su neke ceste izvan zakona jer su projektirane za brzine do 100, a njima vozimo i 130 km/h

Auto start koji je već na kioscima opet donosi mnogo atraktivnih i ekskluzivnih tema. Šokantna je spoznaja kako svaki četvrti novoregistrirani auto u Hrvatskoj nosi tablice daruvarskoga registracijskog područja, a svaki treći iz "registracijskih oaza" niskih zona rizika. Dovitljivi poduzetnici tako štede i milijune kuna godišnje. Nevjerojatno je i to što je u Daruvaru 17 puta više regiastriranih automobila nego u Zagrebu, u odnosu na broj stanovnika. U temi o cestama otkrivamo kako su pojedine dionice cesta i autocesta izvan zakona jer je projektirana brzina manja nego aktualna ograničenja brzine. Sve više stradalih u nesrećama pokreće sudske odštetne postupke.

Donosimo i pregled voznoga parka Jamesa Bonda, atraktivni Aston Martin DB10 i Jaguar CX75 zasjenili su i prekrasne Bondove djevojke. Auto start objavljuje i ekskluzivnu reportažu s autosalona u Tokyju, koji otkriva kako je odzvonilo konvencionalnim benzincima, pa čak i dizelašima. Tehnologije budućnosti uključivat će sustave autonomne vožnje i umjetnu inteligenciju, a vozače će zabavljati hologramske mape, automatizirani sustavi i stalna povezanost na internet.

Objavljujemo i prvi test nove generacije Astre koja je upravo Golfu uinat najbolji Opel ikada proizveden. Testirali smo i novitete poput DS 5, francuske limuzine dostojne predsjednika država, redizajnirane Seat Ibize, Mitsubishija Outlandera i Hyundaija Tucsona. Ekskluzivni intervju dao nam je mladi dizajner Franck Le Gall koji je osmislio Renault Megane četvrte generacije. Auto start otkriva 20 moćnika koji drmaju Formulom 1 i godišnje obrću više od milijarde i pol dolara, daleko od očiju javnosti.

Ekskluzivne teme i još puno drugih atraktivnih članaka pročitajte u NOVOME MAGAZINU AUTO START.

Potražite ga na kioscima...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.