Početna Novosti 53 pregleda

U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja

auto show
Vidi galeriju 1/6
U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja U dva i pol dana preko 45.000 posjetitelja

Ovogodišnji Auto Show itekako pokazuje kako je njegov izostanak u proteklih osam godina mnogima falio kao gladnom kruha. Izložbeni saloni Velesajma naprosto su krcati posjetiteljima

Mnogo se toga u autoindustriji desilo proteklih osam godina, a naši su građani to mogli pratiti samo preko medija. Sve do ovogodišnjeg zagrebačkog auto salona gdje se zaista ima puno toga za vidjeti.

auto show 1 | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Nasmijana i vedra lica građana ocrtavaju karakter showa, izlagači su premašili svačija očekivanja. Slobodno možemo reći kako smo se na pojedinim štandovima osjećali kako smo u Ženevi, Parizu ili Frankfurtu, na najprestižnijim salonima automobila.

auto show 1 | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Pozitivna atmosfera osjeti se na svakom koraku, u trenutku nastanka ovog teksta 50.000 ljudi posjetilo je najveću auto salon na ovim prostorima. Izdvojite 35 kuna i posjetite Zg Auto Show, jamčimo kako nećete požaliti. 

auto show 1 | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.