Početna Novosti 0 pregleda

Uhvaćen bez kamuflaže: Prve fotke nove generacije VW-ova modela Polo u vožnji

1
Vidi galeriju 1/3
Uhvaćen bez kamuflaže: Prve fotke nove generacije VW-ova modela Polo u vožnji Uhvaćen bez kamuflaže: Prve fotke nove generacije VW-ova modela Polo u vožnji Uhvaćen bez kamuflaže: Prve fotke nove generacije VW-ova modela Polo u vožnji

Šesta generacija Volkswagenovog Pola službeno stiže na salonu u Frankfurtu, temelji se na MQB A0, a uz nove 1,0-litrene motore ima i novi izgled...

Od 1975. prošlo je čak pet generacija malenoga kompakta iz Wolfsburga, manjega brata legendarnog Golfa. Krajem ove godine stiže nam i šesta generacija ovoga mališana. U pravome smislu riječi novi Polo bit će evolucija spram prethodnika, iako smo se nadali kompletnoj revoluciji. Dizajn je ponešto promijenjen, no u biti je ostao vrlo sličan prošlome modelu. Dijeli MQB A0 platformu s još jednim mališanom iz VW Grupe, novom SEAT Ibizom.

1 | Author: Avarvarii foto: Avarvarii

Prema ovim prvim fotkama novi su svjetla i prednja maska, a poznato je također da će novi Polo biti pokretan novim 1,0-litrenim trocilindričnim motorima koji će razvijati 64, 73 ili 114 KS. Uz 1,0 motore stiže i 1,5-litreni TSI turbobenzinac sa 148 KS, a na vrhu ponude smjestit će se GTI varijanta s oko 200 KS.

1 | Author: Avarvarii foto: Avarvarii

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.