Početna Novosti 41 pregleda

Volvo samo na struju s dosegom 500 km dolazi 2019. godine

VOLVO NA STRUJU
Vidi galeriju 1/3
Volvo samo na struju s dosegom 500 km dolazi 2019. godine Volvo samo na struju s dosegom 500 km dolazi 2019. godine Volvo samo na struju s dosegom 500 km dolazi 2019. godine

Volvo planira ponuditi potpuno električni automobil s dosegom od 500 km tijekom 2019. godine. U Volvu predviđaju kako će za dvije godine oko 10 posto svih prodanih Volvo vozila biti električni hibridi

Volvo je objavio svoju novu strategiju u sklopu koje je najavio kako će plug-in hibridna vozila uskoro biti dostupna u svakom njegovom modelu. Istovremeno je Volvo najavio kako će najkasnije od 2019. godine predstaviti potpuno električna vozila u nekoliko aktualnih modela iz ponude. Prvo si je kao cilj postavio napraviti potpuno električno vozilo koje će imati doseg 500 km i veličine kao što je trenutačno aktualan model Volvo S60.

VOLVO NA STRUJU | Author: Volvo foto: Volvo

S ovim modelom Volvo namjerava konkurirati budućem modelu Tesla Model 3 koji je najavljen da će doći na tržište 2017. godine. Za izradu potpuno električnih vozila koristit će se nova CMA platforma (Compact Modular Architecture) pa je tako razvoj efikasniji. U Volvu vjeruju kako će za dvije godine oko 10 posto svih prodanih Volvo vozila biti električni hibridi.

VOLVO NA STRUJU | Author: Volvo foto: Volvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.