Početna Novosti 117 pregleda

Za najbogatije: Bentley ugradio pretinac na otisak prsta

1
Vidi galeriju 1/4
Za najbogatije: Bentley ugradio pretinac na otisak prsta Za najbogatije: Bentley ugradio pretinac na otisak prsta Za najbogatije: Bentley ugradio pretinac na otisak prsta Za najbogatije: Bentley ugradio pretinac na otisak prsta

Ako ste kojim slučajem milijunaš i želite zaštititi svoj nakit, svežanj novca ili možda iPhone, Bentley zasigurno može pomoći

1 | Author: Bentley foto: Bentley

Bentley Bentayga odiše prestižem i luksuzom u svim detaljima. Unutrašnjost je upotpunjena najfinijom kožom kojom su presvučene gotovo sve površine a lakirano drvo upotpunjuje luksuzni dojam u kabini. No, najrazmaženijim kupcima Bentayga nudi pretinac koji se može otvoriti jedino otiskom prsta. Cijeli je pretinac izrađen iz aluminija i ima senzore za prepoznavanje otiska, a unutrašnjost je presvučena platnom kako se stvari koje se u njega odlažu ne bi oštetile. Tu su i dva USB priključka za punjenje uređaja. Sustav omogućava autorizaciju više osoba kako bi, primjerice, ostali članovi obitelji također imali nesmetan pristup pretincu.

1 | Author: Bentley foto: Bentley

Ideja dolazi iz tvrtke Mulliner koja je zadužena za krajnju individualizaciju svakoga Bentleya. Nedavno su iz te tvrtke izašli posebni modeli Bentayge za piknik, u stilu koji sačinjavaju pribor za jelo, načinjen iz srebra, stolno posuđe i hladnjak za šampanjac. Može se naručiti i specijalni primjerak za ribiče, u čijemu su prtljažnome prostoru ormarići napravljeni iz najfinijega drveta te pretinci za odlaganje mrežica i ribičkih štapova.

1 | Author: Bentley foto: Bentley 1 | Author: Bentley foto: Bentley

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.