Početna Off 1081 pregleda

Australska policija dobila Civic Type R, ali njime neće loviti kriminalce

Honda Civic Type R policija
FOTO: Motor Authority

Putem marketinga policija želi poručiti javnosti 'Mi isto volimo automobile, ali smo ovdje da bismo ceste učinili sigurnijima, stoga nas podržite!'

Honda Civic Type R policija | Author: Motor Authority foto: Motor Authority

Policija iz New South Walesa u jugoistočnoj Australiji upravo je dobila od Honde Civic Type R. Iako ima 300 konjskih snaga i u svojemu segnentu jedan je od najboljih automobila s prednjim pogonom, 'R' neće biti korišten za potjere za kriminalcima.

Kako proći jeftinije: Mogu li se izbjeći parkirne kazne? ISTRAŽIVANJE Ovo sigurno niste znali: Kako izbjeći parkirne kazne?

Naime, ovo vozilo je namijenjeno iznimno u marketinške svrhe australske policije, odnosno može se koristiti na prezentacijama i u objavama na društvenim mrežama. Tako policija želi reći javnosti: 'Mi isto volimo automobile, ali smo ovdje da bismo ceste učinili sigurnijima, stoga nas podržite!'.

Honda Civic Type R policija | Author: Car Throttle/Youtube foto: Car Throttle/Youtube

Zanimljivo je, čak da policija poželi koristiti ovu Hondu za potjere, ne smije ju koristiti jer, prema pravilniku, policijska vozila moraju imati automatski mjenjač, a u ovom automobilu je ručni mjenjač. Bez obzira na to, prezentacije policije i ovog automobila odlične su prilike da se stanovnici New South Walesa upoznaju s lokalnom policijom pa eventualno pokrenu suradnju

Honda Civic Type R policija | Author: Car Throttle/Youtube foto: Car Throttle/Youtube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.