Početna Off 452 pregleda

Auto nije opran 16 godina. Može li se spasiti?

FOTO: YouTube

Ovaj automobil dobar je primjer za one koji na brinu previše o svojem automobilu. Nikada nije kasno vratiti mu nekadašnji sjaj

Iz SAD-a nam stiže nevjerojatan video. Vlasnik crvenog Chevroleta Cavaliera Z24 nestao je bez traga 2006. godine, te iza sebe ostavio kuću, sve svoje stvari i automobil. Auto je od tada stajao napušten u garaži skupljajući prašinu i sve druge vrste prljavštine. Može li se tako zapušteni automobil oprati i očistiti i kako će nakon toga izgledati bilo je pitanje koje je zanimalo ekipu s vrlo popularnog YouTube kanala WD Detailing. 

U videu kojeg su snimili stručnjaci WD Detailinga prikazali su kako je automobil izgledao prije njihovog tretmana, kada su ga našli te što su sve radili kako bi automobilu vratili stari sjaj. Tretman je uključivao mehaničko uklanjanje skorene prljavštine s karoserije, pranje, poliranje, uklanjanje "tone" smeća i plijesni iz unutrašnjosti, kemijsko čišćenje, poliranje i još mnogo toga... 

Osim toga ekipa iz WD Detailinga morala se suočiti i s nekoliko problema koji nisu bili "kozmetičke naravi". Jedna vrata automobila su toliko zahrđala da se nisu mogla otvoriti, a jedan je prozor bio razbijen. 

Unatoč svim izazovima ekipa je uspjela u svojim namjerama i auto je nakon njihovog iz jadne olupine pretvoren u nešto što izgleda kao očuvani rabljeni automobil za kojeg se njegov vlasnik jako dobro brine. Ovaj automobil dobar je primjer za one koji na brinu previše o svojem automobilu. Nikada nije kasno vratiti mu nekadašnji sjaj. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.