Početna Off 7484 pregleda

Sustigao delinkventa na motociklu i 'zabio ga' u parkirani auto

Karma dolazi u najčudnovatijim oblicima, a za ovoga nesretnika na dvama kotačima ona je došla u obličju narančastoga Fiata Punta. Može se reći kako je dobro prošao, jer u onome što ga je snašlo vrlo lako je mogao i nastradati

 

Ashley Wood (29) zamislio je kako bi baš bilo zabavno voziti se po susjedstvu na mini motociklu i nogom udarati retrovizore parkiranih automobila. To je ponavljao neko vrijeme, sve do jednoga kobnog mu dana, kada mu je jedan ljutiti vozač automobila odlučio stati na kraj.

Author: YouTube foto: YouTube

Vozač Fiata Punt je, prilikom mimoilaska s Woodom, polukružno okrenuo svoj automobil i dao se u potjeru za delinkventom. Kada ga je sustigao udario ga je Puntom straga i 'zakucao ga' u parkirani automobil. Wood je prilikom naleta na vozilo i pada s motocikla zadobio ozbiljne ozljede i izgubio svijest. No unatoč teškom stanju, preživio je.

Author: YouTube foto: YouTube

Policija je poslije otkrila kako je bio pod utjecajem alkohola i droge, a vozača narančastoga Punta još nije pronašla. Izgrednik na mini motociklu osuđen je na osam mjeseci zatvora, a vozačka dozvola mu je oduzeta na godinu dana.

Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.