Početna Off 2446 pregleda

Baksuz godine: Auto s 'travom' parkirao na policijski parking

FOTO: leafscience

Neke američke države legalizirale su marihuanu, no Virginia nije jedna od njih. Ovaj bizaran slučaj dogodio se upravo ondje gdje je najobičnije parkiranje glavnoga junaka ove priče odvelo ravno u zatvor

Priču je na svojoj Facebook stranici objavila policijska postaja grada Richmonda i komentirala kako je ovo najvjerojatnije najgluplja pogreška koju je neki prijestupnik ikada napravio. Naime, baksuz je parkirao svoj automobil na parkiralište pored kojega policajci treniraju pse tragače.

Author: Richmond Police Department foto: Richmond Police Department

Da bi stvar bila još bizarnija, na tomu parkiralištu nalazili su se privatni automobili policajaca i civilni 'automobil mamac'. Taj je automobil u vlasništvu policije, a u njemu se nalazi uzorak opijata te bi ga pas među ostalim automobilima trebao prepoznati u sklopu treninga. Nesretnik je svoj automobil, u kojemu je imao veću količinu marihuane, parkirao tik do tog automobila.

Author: Richmond Police Department foto: Richmond Police Department

Jedan policijski pas došao je na parkiralište i alarmirao policajce, što ih je spočetka poprilično zbunilo. Naime, automobil nije bio jedan od policijskih 'automobila mamaca', a nalazio se na njihovu parkiralištu. Odlučili su istražiti o čemu je riječ te se ispostavilo da je pas 'bio u pravu', jer je u automobilu bila marihuana. Vlasnik automobila je uhićen pa se ispostavio kako je tu parkirao sasvim slučajno, a nevjerojatan splet okolnosti doveo je do nevjerojatna zapleta.

 

Ekskluzivno u Hrvatskoj: Pogledajte test novog Porschea 911 (992)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.