Početna Off 279 pregleda

Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama

1
Vidi galeriju 1/8
Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama Balkanska posla: Mercedes-Benz C63 AMG pronađen na gajbama

Gledajući ovaj prizor pomislili biste kako je riječ o sceni u nekoj od balkanskih ulica, no akcija krađe felgi zbila se u Kopenhagenu.

1 | Author: BilGalleri.dk foto: BilGalleri.dk

Vlasnik ovoga Mercedes-AMG-a C63 Coupe očito nije ni u najgoroj noćnoj mori mogao zamisliti ovakav scenarij. Ostao je bez felgi, koje su u najboljem slučaju bile originalne, velike 19 cola, a postoji i mogućnost kako su na automobilu bile i broj veće felge nekoga skupog brenda.

1 | Author: BilGalleri.dk foto: BilGalleri.dk

U svakome slučaju šteta nije mala. Lopovi vjerojatno nisu planirali ovu akciju, već su se našli u prilici te se "brzinsk"i odlučili na akciju, sudeći po gajbama koje su vjerojatno našli u neposrednoj blizini te ih iskoristili kao klocne. Skupocjeni naplaci sigurno su ubrzo nakon krađe već bili na putu prema crnome balkanskom tržištu, odakle vjerojatno potječu i drski lopovi koji ih otuđili.

1 | Author: FB/Kriminalis foto: FB/Kriminalis 1 | Author: FB/Kriminalis foto: FB/Kriminalis 1 | Author: FB/Kriminalis foto: FB/Kriminalis

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.