Početna Off 17 pregleda

Bavarski gigant obilježava 40 godina legendarnog modela

BMW SLAVI SERIJU 3
Vidi galeriju 1/4
Bavarski gigant obilježava 40 godina legendarnog modela Bavarski gigant obilježava 40 godina legendarnog modela Bavarski gigant obilježava 40 godina legendarnog modela Bavarski gigant obilježava 40 godina legendarnog modela

Možda je teško za povjerovati, ali BMW serije 3 na cestama je 40 godina. Prva generacija, poznata kao model E21, prvi put se pojavila na ulicama u svibnju 1975. godine

BMW-ov mali sportski automobil je postao legenda. Danas se smatra mjerilom industrije, a cilj svakog konkurenta je da ga makne s te pozicije. Nevjerojatno, BMW serije 3 drži tu poziciju već šest generacija. Kako bi proslavili ovih 40 godina, BMW je složio ovaj kratki video, u kojem entuzijasti diljem svijeta pričaju o svojim iskustvima serijom 3.

Ako ćemo biti pošteni, to je naposljetku reklama kao i svaki video napravljen od strane proizvođača. Ali ipak, uživajte u najboljem dijelu ovog videa: promatrajte kako je serija 3 evoluirala tijekom svih ovih godina. Od svojih početaka, kao nasljednik legendarnog modela 2002, do današnje veće i neizmjerno snažnije šeste generacije. Mnogo se toga promijenilo tijekom godina, a vidjevši ih parkirane rame uz rame, laik će vjerojatno pomisliti da su model 320i iz 1975.  i današnji M3 potpuno različite kategorije automobila.

BMW SLAVI SERIJU 3 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.