Početna Off 2297 pregleda

Bespomoćan gledao svoj Huracan Performante u plamenu

Izgorio Lamborghini Huracan Performante
FOTO: Motor1.com

Vlasnik skupocjenog i superbrzoga Huracana Performantea samo je mogao stajati i gledati kako vatrena stihija 'guta' njegova ljubimca, a sve zbog glupe pogreške

 

A post shared by Parker Gelber (@parker.exotics) on

 

Do ove katastrofe došlo je tako što je vozač Chryslera parkirana na crpki, prilikom odlaska s nje zaboravio iz spremnika za gorivo izvaditi crijevo pa ga je 'otrgnuo', a benzin je počeo prskati uokolo. 

Izgorio Lamborghini Huracan Performante | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Vrlo zapaljiv benzin dotakao je vrući poklopac 5,2-litrenoga motora Lamba, parkirana samo nekoliko metara dalje. Nakon toga došlo je do zapaljenja goriva pa je skupocjeni Huracan Performante ubrzo nestao u plamenu. Vlasnik Lamborghinija je u šoku sve gledao iz trgovine u sklopu benzinske postaje, jer je u tome trenutku plaćao natočeno gorivo, koje je nestajalo u plamenu. 

Izgorio Lamborghini Huracan Performante | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Dramatične snimke pokazuju još jedan Huracan Performante parkiran ispred izgorjeloga, koji je nasreću ostao čitav. Kako saznajemo, riječ je o dva prijatelja s jednakim automobilima, koji su sudjelovali u elitnome reliju Goldrushu, za koji se plaća 'startnina' u iznosu 20 tisuća dolara. Nepoznato je što se dogodilo s vozačem Chryslera koji je skrivio nesreću...

Izgorio Lamborghini Huracan Performante | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.