Početna Off 9 pregleda

BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad

BMW i3
Vidi galeriju 1/8
BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad BMW i3: Stiže na tržište, ali pitanje kad

BMW je potvrdio lansiranje druge generacije modela i3, ali iz Bavarci zasad ne mogu potvrditi kad ju možemo očekivati...

Menadžer projekta i3 Heinrich Schwackhoefer rekao je da je novi i3 u planu, unatoč tome što je prodano samo 60 tisuća primjeraka aktualnog modela u posljednje tri godine. - U tvrtki ne vlada mišljenje da je ovaj model bio promašaj. Podbrend 'i' je stabilan i možete računati na nasljednika modela i3, ali u ovom trenutku ne možemo reći kad će biti spreman, dodao je Schwackhoefer.

BMW i3 | Author: BMW foto: BMW

Kad će BMW napraviti sljedeću generaciju modela i3, njegova ponuda i broj verzija će morati biti drastično bolji kako bi privukli što veći broj kupaca. Najjača verzija i3 modela s 33 kWh baterijom ima autonomiju od 183 kilometara. Usporedbe radi, jeftiniji Chevrolet Bolt ima autonomiju od 383 kilometara, a Tesla Model 3 će biti u mogućnosti prijeći 321 kilometar kad se pojavi na tržištu ove godine. 

BMW i3 | Author: BMW foto: BMW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.