Početna Off 1139 pregleda

Brali gljive u šumi, pa pronašli napuštenu Hondu NSX

1
Vidi galeriju 1/3
Brali gljive u šumi, pa pronašli napuštenu Hondu NSX Brali gljive u šumi, pa pronašli napuštenu Hondu NSX Brali gljive u šumi, pa pronašli napuštenu Hondu NSX

Kultni automobil godinama je ležao u šumi nadomak St. Petersburga, prepušten na milost i nemilost zubu vremena

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Da bi sve bilo još nevjerojatnije, Honda NSX se nikada službeno nije prodavala u Rusiji. Pronašli su ju slučajni prolaznici dok su brali gljive, a čim se vijest proširila na lokalnoj razini, Hondu je u najkraćemu roku lokalni mehaničar odvukao u svoju garažu, očistio i doveo u red, te je dobila motor koji je nedostajao.

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Novi vlasnik istražio je povijest automobila i saznao kako ga je prethodni vlasnik uvezao iz Njemačke 2005. godine. Dao ga je na servis i dorađivanje kod moskovskog servisera, gdje je zbog prevelikih troškova u jednome trenutku odustao od projekta. Serviser je odlučio zadržati motor kao pokriće za troškove, a vlasnik je zadržao karoseriju, koju je ogorčen ostavio u šumi na milost i nemilost.

1 | Author: The Drive foto: The Drive

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.