Početna Off 1034 pregleda

Čak 650 Belgijanaca godišnje plati kaznu za presporu vožnju!

1
Vidi galeriju 1/4
Čak 650 Belgijanaca godišnje plati kaznu za presporu vožnju! Čak 650 Belgijanaca godišnje plati kaznu za presporu vožnju! Čak 650 Belgijanaca godišnje plati kaznu za presporu vožnju! Čak 650 Belgijanaca godišnje plati kaznu za presporu vožnju!

Vjerovali ili ne, čak 150 kazni odnosilo se na vožnju ispod 70 km/h na autocesti, a preostalih 500 naplatili su na lokalnim cestama, gdje su vozači također vozili brzinama nižim od propisanih...

1 | Author: DriveEuropeNews foto: DriveEuropeNews

Dok je u većini država jedan od najvećih problema policije kažnjavanje prebrzih vozača, u Belgiji se odvija nešto potpuno suprotno. Naime, čak 650 vozača zaradilo je kaznu za vožnju daleko sporiju od propisane, što je naravno također način ugrožavanja drugih sudionika u prometu. 

1 | Author: Pinterest foto: Pinterest

Pravilo prometa u Belgiji kaže da 'nijedan vozač bez valjanog razloga nenormalno malom brzinom ne smije otežavati normalno kretanje drugih vozila na cesti'. Ipak, očito nije pravilo da u zemlji u kojoj je mitski Spa-Francorchamps ima toliko presporih vozača.

1 | Author: Wikiwand foto: Wikiwand

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.