Početna Off 4152 pregleda

Divljao na cesti pa pobjegao policiji: 'Ovo je Ferrari, ide brzo'

FOTO: Facebook

Vozač Ferrarija uhićen je na benzinskoj postaji u Floridi nakon što je pobjegao šerifima kad su ga pokušali zaustaviti zbog prebrze vožnje

 

Policija je dobila dojavu očevidaca kako vozač Ferrarija 'divlja' u Florida Keysu. Obaviještena je najbliža policijska patrola i ubrzo je primijetila prijestupnika kako vozi srednjom trakom obilaznice, brzinom oko 120 km/h. Kada ga je policija pokušala zaustaviti, dao je gas i pobjegao.Vozača Ferrarija Gabriela Molinu (29) poslije je na benzinskoj postaji primijetio narednik Dosh i odmah ga uhitio. Molina se nije opirao uhićenju i nije porekao brzu vožnju i bijeg, već je komentirao: 'Ovo je Ferrari i on ide brzo'. Suvozačica iz Ferrarija nije bila tako samouvjerena i ispričala je policiji kako je Molina vidio rotirke i čuo sirene te mu je rekla da uspori.

Author: Daily Mail foto: Daily Mail

U policijskom izvješću navedeno je kako je Gabriel Molina već evidentiran. Od 2013. do 2019. godine ima devet kazni za prebrzu vožnju, a posljednji prekršaj bio je 160 km/h na mjestu gdje je brzina ograničena na 88 km/h. Dosad je platio oko 2200 eura kazni, a za ovaj bijeg od policije i prekoračenje brzine sudit će mu se 7. svibnja.

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.