Početna Off 2629 pregleda

Djeca nazvala policiju, jer ih je majka ostavila zaključane u autu

Majka (37) dvoje djece završila je u zatvoru zbog nepromišljena čina kojim je tuđu i vlastitu djecu dovela u opasnost

Incident se dogodio prošli tjedan, kada je žena otišla u kupovinu, a na parkiralištu je u zaključanu automobilu ostavila sedmero djece. Dvoje je njezino, petero je bilo na čuvanju, a svi su u dobi od dvije do četiri godine. Jedno dijete nazvalo je broj za hitne slučajeve, 911, s mobitela koji je žena ostavila u automobilu. Taj dan temperatura zraka bila je 26 stupnjeva, što znači da je u automobilu nakon samo 20 minuta stajanja na suncu moglo biti i desetak stupnjeva više.

Author: Tweeter foto: Tweeter

Pomoć je stigla prije nego što je nemarna majka završila s kupovinom, a u izvješću je navedeno kako su djeca bila znojna i prestrašena. Sve se završilo bez posljedica za djecu, no majka je završila u pritvoru. Naime, u državi Maryland protuzakonito je u vozilu ostaviti bez nadzora djecu mlađu od osam godina.

Optužena je u svoju obranu rekla kako je stala ispred trgovačkog centra da bi nakratko otišla u toalet, no nadzorne kamere snimle su ju kako razgledava cipele, a zadržala se najmanje 20 minuta. Mobitelom je pomoć pozvao četverogodišnjak.

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.