Početna Off 15 pregleda

Dodge najavio nove modele Charger i Challenger

Dodge Charger
Vidi galeriju 1/3
Dodge najavio nove modele Charger i Challenger Dodge najavio nove modele Charger i Challenger Dodge najavio nove modele Charger i Challenger

Kako stvari stoje, novi Dodge Charger i Challenger neće biti spremni za modelsku godinu 2018. Naime, njihova promocija je odgođena najranije za 2020. godinu

Izvori iz tvrtke FCA Automobiles kažu da će aktualni modeli nastaviti 'živjeti' još četiri godine, uz manji facelift u 2018. godini. Te 2020. novi Challenger i Charger će dobiti Alfa Romeo Giorgio platformu koju već koristi nova Alfa Giulia, a koja će za potrebe ovih američkih modela biti produžena i proširena. 

Dodge Shakedown Challenger | Author: Dodge foto: Dodge

Kako bi održao interes do pojave novih modela, Dodge će predstaviti novo specijalno izdanje aktualne generacije, slične modelima kao što su Charger Daytona i Challenger T/A. Tu će biti i Challenger sa 4x4 pogonom i wide-body Hellcat varijanta Challengera. Očekuje se i da će tijekom 2021. godine FCA Automobiles ukinuti jedan od svojih većih sedana, vjerojatno Chrysler 300.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.