Početna Off 19 pregleda

Dok naši policajci voze Citroëne, Australci jure u novim BMW-ovim "peticama" s 265 KS

1
Vidi galeriju 1/3
Dok naši policajci voze Citroëne, Australci jure u novim BMW-ovim  "peticama" s 265 KS Dok naši policajci voze Citroëne, Australci jure u novim BMW-ovim  "peticama" s 265 KS Dok naši policajci voze Citroëne, Australci jure u novim BMW-ovim  "peticama" s 265 KS

Australska policija može se pohvaliti novim BMW-ovim automobilima serije 5, odnosno modelima 530d, koji razvijaju čak 265 KS, za razliku od trocilindirčnih hrvatskih Citroëna...

1 | Author: BMW Blog foto: BMW Blog

Poput naših i snage reda u Australiji obnavljaju svoj vozni park. Pripadnici policijskih patrola na autocestama Savezne Države Victoria uskoro će se voziti u novim BMW-ima 530d.

1 | Author: BMW Blog foto: BMW Blog

München je tako stigla narudžba za 80 patrolnih vozila koja će australskoj policiji biti isporučena sljedeće godine. Svi primjerci ovih BMW-ovih limuzina bit će tvornički modificirani i opremljeni za potrebe policije, a velikih 265 KS omogućit će im 3,0-litreni turbodizelski agregat. 

1 | Author: BMW Blog foto: BMW Blog

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.