Početna Off 52 pregleda

Fantastična animirana evolucija bolida Formule !

VIDEO F1

Razvoj bolida Formule 1 kroz godine prikazan animacijom kroz oči djeteta – video koji će zainteresirati i odrasle zaljubljenike u Formulu 1

Bolidi Formule 1 značajno su se mijenjali kroz godine, pa vam stoga nudimo zanimljivi video u kojemu se kroz oči djeteta dopadljivom animacijom pokazuju najznačajniji oblici bolida kroz godine, a samim time i važni naglasci poteza pojedinih vozača i samih momčadi. Na odista zanimljiv način može se pratiti evolucija razvoja bolida F1, kao i njegove sponzore, kao i način i pristup reklamama u ovom sportu koji je isto tako evoluirao u svim segmentima kroz godine.

Ovo nije prvi, a vjerujemo ni zadnji video, kojim se pokazuje razvoj bolida, ali smo sigurni kako je jedan od najkvalitetnijih, te će dobri poznavaoci povijesti Formule 1 u njemu uživati prepoznavši ključne momente iz odista prebogate povijesti natjecanja Formule 1. Startajte video, uključite zvučnike i prepustite se uživanju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.