Početna Off 787 pregleda

Ferrari F355 Spider misteriozno izgorio u Engleskoj

Ferrari F355 Spider misteriozno izgorio u Engleskoj
FOTO: DRIVETRIBE

Samo tri dana nakon što smo imali priliku vidjeti videosnimku o Lamborghiniju Huracanu Performanteu u plamenu, našla se još jedna žrtva

Lamborghini Huracan Performante u plamenu u središtu Bostonu VIDEO Tužne scene: Usred Bostona planuo Huracan Performante

Britanske vatrogasne službe nedavno su dobile poziv za gašenje požara u središtu grofovije Warwickshire u Engleskoj. Dolaskom na mjesto nesreće ugledali su Ferrari F355 Spider u velikome plamenu. Ni vatrogascima ni vlasniku nije bilo jasno kako se automobil zapalio, s obzirom na to da je bio parkiran, odnosno nije vožen. Još veći 'upitnik iznad glave' se pojavio u trenutku kad su saznali da je plamen dolazio s prednjega dijela automobila, gdje je nalazi prtljažnik, a motor je smješten iza vozača. 

Ferrari F355 Spider misteriozno izgorio u Engleskoj | Author: DRIVETRIBE foto: DRIVETRIBE

Ferrari F355 jedna je od talijanskih ikona, koja je započela Ferrarijevu modernu eru. Posljednji je model koji je bio ručno rađen, a usto je nudio i moderne tehnologije. Osim toga, nov je koštao 700.00 kuna pa se prema tome smatrao vrlo jeftinim Ferrarijem. F355 je pokretao središnje smješteni 3,5-litreni motor V8 koji je razvijao 375 konjskih snaga i 363 Nm okretnoga momenta, a do 'stotke' je dolazio za 4,7 sekundi. 

Ferrari F355 Spider misteriozno izgorio u Engleskoj | Author: NetCarShow foto: NetCarShow

U plamenu nitko nije bio ozlijeđen, ali jedan prekrasan primjerak Ferrarija je otišao u povijest. S obzirom na njegovu cijenu, možemo biti relativno sretni što nije toliko rijedak (3715 komada), a vjerujemo da bi se za motor mogla pronaći dobra nova svrha. 

Ferrari F355 Spider misteriozno izgorio u Engleskoj | Author: NetCarShow foto: NetCarShow

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.