Početna Off 125 pregleda

Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima

1
Vidi galeriju 1/9
Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima Filipinska vlast uništava aute zaplijenjene kriminalcima

Filipinska vlada odlučila je podvući crtu kada je riječ o kriminalu u zemlji i na osebujan način poslati jasnu poruku svima "s one strane zakona"

To je demonstrirala najnovijom mjerom uništivši, za njezine pojmove, luksuzne automobile zaplijenjene kriminalcima, jer smatra da tako šalje jasnu poruku kako se kriminal ne isplati.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Ovu "manifestaciju" organizirao je i vodio filipinski predsjednik Rodrigo Duterte glavom i bradom, a između ostalih na listi za "odstrel" našli su se i BMW Z4, Audi S5, Nissan 350Z, Corvette Stingray te mnogi drugi. Ukupna vrijednost automobila koje je Filipinska vlada uništila procijenjuje se na 2,5 milijuna eura.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.