Početna Off 147 pregleda

Filmska potjera: Corvettom pobjegao policijskom helikopteru

1
Vidi galeriju 1/3
Filmska potjera: Corvettom pobjegao policijskom helikopteru Filmska potjera: Corvettom pobjegao policijskom helikopteru Filmska potjera: Corvettom pobjegao policijskom helikopteru

Vozač crvene Chevroletove Corvette uspješno je izbjegao poiliciju, za brze potjere u Daytona Beachu, unatoč gonjenju i na tlu i iz zraka. Potjera je počela za policijske tajne akcije vezane za prodaju droge. Policijski službenici posumnjali su kako je muškarac u crvenoj Corvetti umiješan u sumnjive aktivnosti koje su motrili, te su ga pokušali zaustaviti. No njemu se to baš nije svidjelo pa je nagazio gas.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Policija je u pomoć pozvala i posadu helikoptera, koja je snimlao Corvettu u brzome bijegu, sve do naselja gdje je sumnjivac izašao iz automobila. Vješto je otrčao između drveća koje ga je zaštitilo od pogleda organa reda kroz leću termalne kamere. Kasnije su u automobilu pronađeni ukradeni pištolj, marihuana, heroin i novac. Druga potjera proizašla iz iste “sačekuše” bila je uspješnija. Helikopter je pratio jureće vozilo sve dok dva muškarca nisu istrčala iz očigledno oštećenog automobila. Tek kasnije, uz pomoć patrole iz zraka i policijskih pasa, policajci su uhvatili vozača, uhićen je dok se pokušavao sakriti u apartmanskom kompleksu.

1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.