Početna Off 35 pregleda

Grand Tour dojurio do rekorda: Najveći TV hit na torrentima

The Grand Tour
Vidi galeriju 1/3
Grand Tour dojurio do rekorda: Najveći TV hit na torrentima Grand Tour dojurio do rekorda: Najveći TV hit na torrentima Grand Tour dojurio do rekorda: Najveći TV hit na torrentima

Novi automobilski serijal koji vodi trio Clarkson, Hammond i May postao je pravi hit među legalnim, ali i i ilegalnim gledateljima. Serija je brzo došla do statusa najpiratiziranije

Jeremy Clarkson i njegovi vjerni suvozači Richard Hammond i James May nakon Top Geara dobili su novu automobilsku emisiju na Amazonu, a Grand Tour je postao toliki hit da je serija najpiratiziranija u povijesti.

The Grand Tour | Author: Grand Tour Nation foto: Grand Tour Nation

Naravno, iznimno je popularna i među onima koji legalno plaćaju Amazonov video servis. Kako prenosi Daily Mail, pirati su prvu epizodu skinuli 7,9 milijuna puta, drugu 6,4, a treća je dogurala do 4,6 milijuna downloada. Do ovih brojki je došla analitička kuća Muso, koja se bavi proučavanjem piratskog tržišta.

The Grand Tour | Author: Grand Tour Nation foto: Grand Tour Nation

Podaci pokazuju i da su za značajan dio skidanja serije (13,7 posto) zaslužni Britanci. S druge strane, samo dva milijuna Britanaca koristi Amazon koji ima oko 63 milijuna korisnika. Koliko je ovo veliki hit sugeriraju i podaci da je Grand Tour nadmašio Igru prijestolja prema skidanjima. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.