Početna Off 902 pregleda

Loše parkirao pa klasik Porsche 356 gurnuo u kanal

Greškom pri parkiranje, klasik Porsche 356 završio u kanalu
FOTO: Twitter

U blizini jednog izdavača knjiga u Londonu iznajmljeno kombi vozilo je, pri parkiranju, gurnulo Porsche 356 u kanal. Cijeli niz vijesti i slika o tome odmah se pokrenuo na Twitteru

Neki od najgorih trenutaka svih vlasnika vozila događaju se upravo pri parkiranju. Dogodi vam se da netko udari vaš automobil, napravi udubinu ili ga, u najblažem slučaju - ogrebe. Zbog svake pa i male ogrebotine, brižnoga vlasnika zaboli srce, ali to nije ni približno kako se osjećao vlasnik iz Velike Britanije kada je ugledao svoju repliku Porschea 356

Greškom pri parkiranje, klasik Porsche 356 završio u kanalu | Author: Twitter foto: Twitter

Za parkiranja iznajmljenoga kombija, neiskustvo je odradilo svoje te je vozač naglo krenuo unatrag, udario Porsche 356 i gurnuo ga u kanal. Iako rezultati očevida nisu poznati, vrlo je vjerojatno kako je šteta na replici totalna. 

Greškom pri parkiranje, klasik Porsche 356 završio u kanalu | Author: Twitter foto: Twitter

Iako je riječ samo o replici Porschea 356, vjerojatno je izrada bila skupa. Riječ je o modelu koji je cijelu marku Porsche, može se reći - pokrenuo u smjeru modela kakav danas znamo. Osim toga, model 356 poprilično je poželjan, ali i iznimno rijedak pa si originalan primjerak može priuštiti tek nekolicina ljudi. 

Greškom pri parkiranje, klasik Porsche 356 završio u kanalu | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.