Početna Off 12 pregleda

Honda na dva i četiri kotača u čudesnom videu

Honda
Vidi galeriju 1/2
Honda na dva i četiri kotača u čudesnom videu Honda na dva i četiri kotača u čudesnom videu

Honda je objavila novi „360 stupanjski” film u kojoj glavnu ulogu ima Civic Type R

Honda je objavila novi „360 stupanjski“ film u kojemu iz vrlo interesantnog kuta možete pratiti utrku Honde RC213V MotoGP motocikla, novog Civic Type R-a i trkaćeg Castrol Honda Civic-a iz svjetskog prvenstva turističkih automobila (WTCC-a). Revolucionarna filmska tehnika prikazuje utrkivanje kroz svih 360 stupnjeva pa tako možete pratiti vozačka umijeća Gabrielea Tarquinija u Civic Type R-u i Tiaga Monteira u WTCC Civic-u iz posve novih dimenzija.

Honda | Author: HONDA foto: HONDA

Kvartet vozača koji u Civic-ima Type R pokušavaju završiti krug ispred Monteira i Milera, čine Gordon Shedden i Matt Neal, vozači iz britanskog prvenstva turističkih automobila (BTCC), Jack Clarke, vozač koji je sudjelovao u razvoju Civic-a za BTCC te već ranije spomenuti Gabriele Tarquini. Ovaj film snimljen je tijekom Hondine promocije na talijanskom trkalištu Circuito Tazio Nuvolari.

Ovom prilikom je Gabriele Tarquini izjavio: „Type R je fantastičan. Odličan je na stazi. Svi su nevjerojatno impresionirani s upravljanjem i kočenjem.“

U nastavku pogledajte ovaj revolucionarni film...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.