Početna Off 25 pregleda

I veliki motocikli mogu atraktivno driftati i paliti gume

VICTORY MOTORCYCLE

Ako vam pokažemo jedan ovih ovih motocikala, složit ćete se da je vrlo funkcionalan. Međutim, nitko od vas neće pomisliti da može pružiti uzbuđenje veće od lagane, ugodne vožnje

Budimo iskreni, veliki i krupni motocikli imaju problem sa načinom na koji ih javnost percipira. Teški su i široki, opremljeni sa svim vrstama bisaga, kromiranim cijevima i drugim dodacima. Oni definitivno nisu vrsta motocikla za kojeg bi rekli: 'To je to, želim divljati s njim po stazi'. Dečki u liku Tony Carbajala and Joe Verticala dokazat će nam suprotno.

Oni su dva profesionalna vozača koje je Victory Motorcycles angažirao za ovaj video uradak. Naravno, to nisu obični Victory motocikli. To su zvijeri koje napucane turbopunjačem izbacuju 200 konja. Dovoljno da stražnju gumu pretvore u prašinu. Ne znamo ima li ekipa iz Victorya u planu dodati turbopunjače u svoju dodatnu ponudu, ali vjerujemo da bi vlasnici ovih grdosija s oduševljenjem prihvatili takav potez. I molim vas nemojte ovo isprobavati kod kuće.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.