Početna Off 7 pregleda

Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača

NAJVEĆA BMW KOLEKCIJA
Vidi galeriju 1/6
Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača Impresivna i hvale vrijedna zbirka bavarskog proizvođača

Nekadašnji beskućnik, vlasnik je najveće kolekcije BMW-a u svijetu. Pogledajte fantastični video u kojem opisuje svoju ljubav prema njim

U nekim životnim situacijama jedino nam preostaje reći: 'život nije fer'. Za jednog momka koji je odlučio ostati anoniman, život nije uvijek bio lagodan. U 17. godini ostao je bez krova nad glavom. Ali uspio je okrenuti stvari nabolje i ostvariti veliki uspjeh. Danas posjeduje jednu od najvećih zbirki klasičnih BMW-a na planeti. Smještena na tajnoj lokaciji u Južnoj Kaliforniji, njegova nevjerojatna zbirka sastoji se od 45 primjeraka BMW, uključujući i iznimno rijetki BMW 700 RS.

E30 M3? Također je našao svoje mjesto tamo, zajedno s jednom od najvećih kolekcija originalnih BMW rezervnih dijelova. Kolekcija se sastoji od BMW-a koji datiraju od 1960. do1988., a vlasnik čak ima i menadžera svog dućana rezervnih dijelova. ‘Bit svega najviše se temelji u očuvanju, a potom i u obnovi.’, rekao je vlasnik opisujući svoju strast prema bavarskom proizvođaču.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.